How to Install a Kitchen Cabinet

Tenzij u een kant-en-klare kast koopt die bij levering al volledig is gemonteerd, moet u ermee instemmen de kast te inspecteren voordat u de levering accepteert. Als u denkt dat u niet over het gereedschap beschikt voor inspectie of toch wilt doorgaan, bel dan uw plaatselijke installateur en stem ermee in dat hij het volgens uw specificaties laat bouwen. Uw ontwerper zal de deuren en laden installeren en zelfs kroonlijsten op de muren installeren. Uw installateur kan desgewenst de luie Susans toevoegen, evenals de lade-organizers.

De meeste geïnstalleerde keukenbases zijn gemaakt met ¾ inch fineren en de kroonlijst is gemaakt van ¾ inch multiplex. U kunt de multiplexversie van de kast verkrijgen bij uw plaatselijke winkel door een deel van de bovenkant van de ingebouwde kast te verwijderen en de voorkant en achterkant onafgewerkt te laten. Met behulp van een cirkelzaag kunt u het fineer op maat zagen in de keuken. Het is erg belangrijk om de kast te schuren, zelfs aan de voorste randen, om alle ruwe randen te verwijderen voordat u het dek, beits of verf aanbrengt. Vervolgens kunt u de beits of verf op de hele kast aanbrengen. U moet voldoende vlek aanbrengen en laten drogen voordat u de luie Susans installeert, en u moet de vlek ook gebruiken om de gaten in de kast te repareren. Je moet voorzichtig zijn bij het aanbrengen van de vlek.

Als u de kast moet versterken, wilt u misschien twee stukken van 2X4 gebruiken, één inch dik. Boor een gat van inch in elk. Bevestig ze vervolgens aan de zijkanten van de kast met behulp van plankbeugels. Werk af door geplateerde kit aan de binnenkant van de kast toe te voegen. Het is gemakkelijk om de kastdeuren en ladefronten te vervangen als dat nodig is. Ze zijn al gebouwd volgens de specificaties van het bedrijf dat de kast maakt. Als u de frontplaten moet verwijderen om de deuren te vervangen, kunt u dit eenvoudig zelf doen.

Nieuwe kastdeuren kunnen je ergens tussen de $ 800 en $ middernacht kosten. U kunt zelfs gebruikte kastdeuren kopen als u de helft van de kosten wilt besparen. Misschien wil je een ervaren meubelmaker vinden om je bij dit project te helpen, maar je hebt alleen basisvaardigheden voor timmeren nodig en wat basisgereedschap zoals een schroevendraaier, plamuurmes en beitel om het oude kastoppervlak te verwijderen en het nieuwe kastvlak toe te voegen.

Als u het type persoon bent dat op zoek is naar een plek om geld te besparen door gebruikte artikelen te kopen, zijn er online pakketten te koop voor mensen die op zoek zijn naar Vsamail Him Rodwood-kasten, voordelige kasten en kasten voor de keuken gemaakt in Amerika. Natuurlijk, als je hulp nodig hebt, is het proces van opnieuw vissen of opnieuw kleuren eenvoudig. U zult ook tevreden zijn met de kosten.

Samenvattend is het opknappen van een kast een proces in plaats van de kast opnieuw te schilderen, wat een veel duurder proces is, en als u de kast goed voorbereidt op de nieuwe afwerking, bespaart u geld door de bestaande kast die u al bezit opnieuw te gebruiken. Iedereen is Pointer!